Pilaf cu piept de pui (varianta mai saracuta)

de babi5 in Pui, 9 Iul 2013 | 1244 vizualizari

 

Ce sa va mai spun ,cind nu ai din ce sa faci !!!!! te descurci cu ce ai .. si cum poti ..

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui dezosat
  • 2 morcovei
  • o ceapa micuta
  • frunze de telina
  • piper
  • sare
  • 1 cub knorr
  • 1 pahar de orez (100 g)
  • ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu piept de pui (varianta mai saracuta):

Am curatat morcovii si ceapa si am taiat marunt. Pieptul l-am spalat si l-am taiat cubulete. Frunzele le-am tocat marunt. Apoi intr-o cratita am pus uleiul, am adaugat ceapa si morcovul, am lasat sa se caleasca sa prinda culoarea galbena de la morcov, apoi am adaugat pieptul de pui. Am lasat cca.10 minute sa se joace cu ceapa si morcovul, apoi am adaugat un picut de apa si am lasat la foc mic sa fiarba inabiusit. Pe urma am adaugat si orezul spalat bine si am pus supa facuta din cubul de knorr atit cit sa-l acopere si am completat treptat pina bobul de orez si-a marit volumul. Am potrivit de sare si piper, am pus frunzele si am mai lasat 5 minute. Am acoperit si... gata pilaful.

 

TIPS-URI

1

 se serveste  cu diverse salate, dar la fel de bine merg si muraturile

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu piept de pui (varianta mai saracuta)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

09.07.2013, 23:22

BUN BUN

babi5 1

10.07.2013, 10:25

Tu esti oscumpa ca de obicei Rocsi vrei sa o flatezi pe Babi pup fata u mare drag

babi5 1

10.07.2013, 10:40

Corina33 esti o scumpa te pupa ;xBabi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe la ceaun, pilaf si mujdei a la Horia Varlan