Pilaf cu pui

de MotanLaOale in Pui, 13 Apr 2012 | 3556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 500g carne pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta tomate
  • 50ml ulei
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

Puiul se curata, se spala, se portioneaza si se prajeste in ulei pe toate partile si se scoate pe hartie absorbanta.


Eu avand sechele de mic copil impotriva oaselor de pui din mancare am facut altfel.


Am fiert bucatile de pui in apa cu sare pana s-a desprins de pe oase.


Am scos carnea de pe oase, am ales-o si am pus-o deoparte.


Apa in care a fiert am folosit-o la pilaf.


Intr-o cratita am pus uleiul si am calit 2-3 minute ceapa tocata marunt.


Se pune orezul spalat si apa in care a fiert puiul si se fierbe 20-25 minute.


Se amesteca pasta de tomate, piper, carnea si se introduce la cuptor pentru 15-20 minute, pana scade si se rumaneste putin.


Se scoate din cuptor si se poate presara cu patrunjel tocat daca va place.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

15.04.2012, 18:18

cu placere

cocolina 1

17.04.2012, 11:40

Mi sa facut pofta

MotanLaOale 1

17.04.2012, 18:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciocanele de pui