Pilaf cu pui

de MotanLaOale in Pui, 13 Apr 2012 | 5665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 500g carne pui
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta tomate
  • 50ml ulei
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui:

Puiul se curata, se spala, se portioneaza si se prajeste in ulei pe toate partile si se scoate pe hartie absorbanta.

Eu avand sechele de mic copil impotriva oaselor de pui din mancare am facut altfel.

Am fiert bucatile de pui in apa cu sare pana s-a desprins de pe oase.

Am scos carnea de pe oase, am ales-o si am pus-o deoparte.

Apa in care a fiert am folosit-o la pilaf.

Intr-o cratita am pus uleiul si am calit 2-3 minute ceapa tocata marunt.

Se pune orezul spalat si apa in care a fiert puiul si se fierbe 20-25 minute.

Se amesteca pasta de tomate, piper, carnea si se introduce la cuptor pentru 15-20 minute, pana scade si se rumaneste putin.

Se scoate din cuptor si se poate presara cu patrunjel tocat daca va place.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu puiut