Pilaf cu pui si legume

de alilianaa in Pui, 20 Ian 2013 | 2152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 cesti de orez
  • carne de pasare
  • un morcov
  • verdeturi( patrujel, marar, dupa preferinte)
  • un varf de lingurita de piper
  • sare( dupa gust)
  • supa de pasare
  • 30 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui si legume:

Carnea de pui se fierbe.prima apa se arunca. Se pune la fiert intr-o alta apa, cu un praf de sare pentru gust.


Separat se curata legumele si se toaca marunt( eu iarasi m-am folosit de multe legume congelate).


Cand carnea a fiert de desface dupa oase se toaca cubulete mici. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, peste care se adauga ceapa si legumele pentru a fi sotate. Cand s-au inmuiat se pun si cuburile de carne si orezul. Se calesc pret de 2 minute peste care se pune supa de pasare completata cu apa( daca este nevoie)( paritatea este o ceasca de orez- 2 cesti de apa). Se lasa la fiert. Cand este gata se potriveste cu ce este nevoie( sare, piper, verdeturi).


Ideal este prepararea intr-un vas care sa nu lipeasca. In caz contrar, este recomandat finalizarea preparatului la cuptor.


Pofta buna!


PS. servit pilaful cu zeama de lamaie este excelent.

 

TIPS-URI

1

legume congelate

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

elucubratiiculinare 1

20.01.2013, 22:28

alilianaa 1

20.01.2013, 22:33

Sim0na 1

21.01.2013, 11:26

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui Gong Bao