Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Carnea de pui se fierbe.prima apa se arunca. Se pune la fiert intr-o alta apa, cu un praf de sare pentru gust.
Separat se curata legumele si se toaca marunt( eu iarasi m-am folosit de multe legume congelate).
Cand carnea a fiert de desface dupa oase se toaca cubulete mici. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, peste care se adauga ceapa si legumele pentru a fi sotate. Cand s-au inmuiat se pun si cuburile de carne si orezul. Se calesc pret de 2 minute peste care se pune supa de pasare completata cu apa( daca este nevoie)( paritatea este o ceasca de orez- 2 cesti de apa). Se lasa la fiert. Cand este gata se potriveste cu ce este nevoie( sare, piper, verdeturi).
Ideal este prepararea intr-un vas care sa nu lipeasca. In caz contrar, este recomandat finalizarea preparatului la cuptor.
Pofta buna!
PS. servit pilaful cu zeama de lamaie este excelent.
1
legume congelate
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult