Pilaf de orez cu ciuperci

de kamy in Mancaruri de post, 22 Mar 2011 | 4262 vizualizari

 

Daca-i post ....

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 1 cutie ciuperci
  • vegeta
  • curry
  • sare,piper
  • 1 lingurita margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciuperci:

Se spala orezul bine si se lasa la scurs.

Intr-un ceaunel se pun ciupercile si putina apa(sa le acopere)la fiert,10 min.Se adauga 2 1/2 cani de apa(cana cu care am masurat orezul),margarina,curry,vegeta,sare,

piper,dupa gust,iar cand fierbe se pune orezul.Cand apa e cu un deget deasupra orezului,se opreste focul,se presara patrunjel verde sau uscat,se pune o hartie si capacul peste.

Dupa 15-20 min amestecam usor orezul,il aeram si se poate servi cu muraturi.

Pofta buna!!!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

kamy 1

23.03.2011, 21:52

dya....ms

divainbucatarie 1

24.03.2011, 08:34

kamy 1

24.03.2011, 11:15

diva....ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!