Pilaf de orez cu ciuperci

de JulyCris in Mancaruri de post, 8 Mar 2014 | 5109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani orez
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • 1 ardei rosu gras
  • 1 cutie ciuperci(sau proaspete)
  • delikat
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciuperci:

Legumele se curata,se spala si se toaca marunt si se pun in cratita incinsa cu ulei la calit. Se adauga ciupercile,se mai lasa 2-3 minute,dupa care se adauga orezul ales si spalat bine. Se pune apa cat sa-l acopere si se lasa la fiert la foc mic.


Se mesteca in cratita din cand in cand ca sa nu se lipeasca orezul,se mai adauga apa,nu foarte multa,tot timpul cat sa-l acopere,pt ca dupa fierberea lui sa nu fie prea apos.Se adauga sare sau delikat dupa gust.


Dupa ce orezul e fiert,iar apa e scazuta aproape in totalitate,se ia de pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Ca sa nu stati tot timpul sa mestecati in orez,dupa ce a dat cateva clocote,se poate baga la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

laura_n 1

09.03.2014, 15:45

il ador! si iese de 100 de ori mai bun la cuptor

Valclaudia 1

09.03.2014, 15:51

o bunatateeee!

JulyCris 1

09.03.2014, 19:06

Saru'mana!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Trufa
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Pilaf cu ciuperci pleurotus