Pilaf de orez cu ciuperci si leurda

de marcela1979 in Mancaruri de post, 8 Apr 2011 | 6057 vizualizari

 

Am vrut sa vad ce gust are leurda in mancare si am constatat ca e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe albe
  • 1 ardei kapia
  • 5 ciuperci champignion
  • ulei
  • orez
  • vegeta,piper
  • frunze de leurda,frunze de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu ciuperci si leurda:

Se incinge ulei intr-o cratita,se pune la calit ceapa tocata,ardeiul kapia si ciupercile tocate marunt.Se lasa sa se caleasca si se adauga 2 cani de apa.Se lasa sa fiarba si se adauga o cana de orez .Cand e fiert orezul se adauga vegeta si piper si frunzele de patrunjel si leurda tocate.Se mai da un clocot si se opreste focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu ciuperci si leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ExploraCuisine 1

08.04.2011, 16:52

Ce culori frumoase are!

Mihaela11_jo 1

08.04.2011, 23:48

divainbucatarie 1

09.04.2011, 18:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale cu carne si dovleac
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu praz si mamaliguta