Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2012 | 4345 vizualizari

 

Nu sunt fan mancaruri cu orez, insa sotului meu ii plac, asa ca am decis sa fac pulpe de pui la gratar cu garnitura de pilaf de orez.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • o ceapa mare
  • 6 ciuperci medii proaspete
  • 2 morcovi
  • o lingura ulei
  • 3 cani de apa
  • vegeta, piper, marar, patrunjel dupa gust
  • 5 pulpe inferioare de pui
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar:

Se curata ciupercile si se taie bucatele. Morcovii se dau pe razatoare. Ceapa se curata si se taie marunt. Toate aceste ingrediente se pun la calit cu o lingura de ulei si o lingurita vegeta.


Spalam bine orezul si il punem peste compozitia de mai sus. Adaugam condimentele, punem 2 cani de apa si amestecam bine.


Introducem la cuptor circa 30 minute la foc mediu, apoi mai adaugam o cana de apa. Mai tinem inca 30 minute la cuptor pana cand observam ca orezul s-a umflat si pilaful este gata.


Pulpele de pui le spalam bine, le condimentam si le punem pe gratar. Pulpele se servesc cu garnitura de pilaf si o salata de vara.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pulpe de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

21.06.2012, 09:54

bun

Geanina87 1

26.06.2012, 18:48

Pilaf cu ...dragoste

Bya Ralu 1

27.12.2012, 12:22

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lipie de orez spaniola