Pilaf de orez cu tocanita de pui

de Sidy in Pui, 15 Noi 2010 | 3791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Maruntaie de pui( gat, aripi, spate...)
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 250 g orez( o cana)
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • frunze verzi de patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu tocanita de pui:

Maruntaiele de pui se spala si se taie bucati potrivite.

Ceapa si gogosarul se curata apoi se taie marunt si se pun la calit in putin ulei. Le lasam sa se caleasca pina devin sticloase.
Adaugam apoi carnea, patrunjel verde tocat, sare , piper si apa pina acopera toata carnea. Lasam sa fiarba la foc mic , acoperit.

Intre timp spalam orezul si il punem la calit 5 minute in doua linguri de ulei. Adaugam 3 cani cu apa , sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic. Chiar daca nu dispare toata apa , aceasta va intra in orez dupa fierbere. Pilaful de orez il servim cu bucati din tocanita de pui.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu tocanita de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nico15 1

15.11.2010, 19:20

votat 5 furci si deja m-am servitttttttttttttttttttttttt

Laly 1

15.11.2010, 22:27

Super

vanilla 1

19.11.2010, 16:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!