Pilaf de orez si ciuperci la gratar

de COSTEO in Mancaruri de post, 30 Apr 2013 | 3358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru pilaf
  • 1 cana orez (cu bob lung)
  • 2 cepe
  • 2 ardei (rosu sau verde)
  • 4 cani de apa
  • 10 masline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • patrunjel verde
  • 1 rosie (bulion)
  • pentru gratar
  • 500 g ciuperci champignon
  • sare
  • piper
  • condimente granulate
  • 200 ml bere
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez si ciuperci la gratar:

Pilaf

Orezul se alege de impuritati si pietricele  apoi se spala in doua ape .

Punem cana de orez intr-un ceaun cu 4 cani de apa si 2 linguri de ulei,tocam ceapa si ardei marunt si punem peste orez,adaugam sare,piper,cimbru

Lasam totul la foc mic jumatate de ora timp in care orezul se umfla si  amestecam in el cand vedem ca a scazut apa,ca sa nu se prinda.

Dupa jumatate de ora punem si rosia tocata marunt sau 2 linguri de bulion si mai lasam pe foc 40 minute la foc mic,amestecand in pilaf.

Spre final adaugam maslinele si patrunjelul tocat.

Ciuperci la gratar

Ciupercile se curata si se spala ,se indeparteaza codita si le punem intr-un vas cu 200 ml bere ,sare,piper cimbru si condimente granulate.

Lasam ciupercile 15 minute ,dupa care le punem pe gratar sa se faca pe ambele parti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez si ciuperci la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dantes 1

01.05.2013, 06:33

Preferatele mele orezul si ciupercile

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:36

babi5 1

30.08.2013, 15:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de Pirojki cu cartofi

de Caty 2

pe 29.01 la 13:39

Reteta de aripioare de pui picante, cu cartofi la cuptor

de Caty 2

pe 25.01 la 18:17

Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

de Caty 2

pe 23.01 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2019 puncte

mihaelar63

1303 puncte

mirela0911

1000 puncte

simona72

1000 puncte

Rocsi

872 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf bulgaresc