Pilaf de post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 21 Mar 2010 | 8519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • o legatura ceapa verde
  • ardei rosu
  • morcov
  • pastarnac
  • telina
  • radacina de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de post:

se spala orezul bine, se taie ceapa marunt, se pune la calit, dupa care adaugam ardeiul taiat cubulete si restul legumelor date pe razatoarea mare, le lasam sa se inabuseasca bine, apoi punem si orezul, il lasam fara apa cateva minute pana se prinde culoarea aurie( pt a nu se lipii boabele), punem apa si lasam sa fiarba, la sfarsit condimentam dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
tocanita de cartofi - de post