Pilaf de pui – Multicooker

de madi_marin in Pui, 7 Noi 2013 | 11588 vizualizari

 

E prima reţetă din seria celor 10 de preparat la Multicooker. Sunt foarte mulţumită de rezultat! A ieşit delicios pilaful!

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui
  • câteva pipote şi inimioare de pui
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 cană de orez
  • ulei
  • 1/2 ardei sau gogoşar
  • bulion de roşii de casă
  • sare
  • piper boabe
  • pătrunjel proaspăt
  • brocoli opţional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de pui – Multicooker:

În cuva aparatului se pun uleiul, ceapa tocată mărunt,  bucăţile de carne spălate şi 4 căni de apă. Se apasă butonul MENIU, se setează programul PILAF, după care se închide capacul şi se apasă butonul START.

După 15 minute, se adaugă orezul spălat (măsurat cu aceaşi cană cu care am pus şi apa), morcovul şi ardeiul tocate, 2 – 3 linguri de bulion de roşii, sare şi piper.

Se lasă să fiarbă totul cu capacul închis. Durează 40 de minute acest program. Când timpul a expirat, aparatul trece automat pe modul KEEP WARM. Atunci putem adauga verdeaţa.

Se serveşte pilaful cald cu garnitură la alegere!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de pui – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui la ceaun