Pui imbracat in bacon

de gaby_duceag in Pui, 29 Aug 2011 | 3378 vizualizari

 

O idee simpla dar grozava, preluata de pe un blog strain , (faza cu imbracatul in bacon), de la care nu pot pune sursa ca e privat.

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 2 linguri smantana grasa
  • sare
  • piper
  • 300 gr bacon fin feliat pe lung
  • rosii cherry
  • prune
  • ulei - 2 linguri
  • putin rozmarin macinat
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui imbracat in bacon:

Spalam bine puiul.

Taiem pielea de pe piept si putin de pe pulpe, nu de tot pentru ca se cracaneaza prea mult :)))))

Ungem cu smantana puiul pe toate partile.

Il condimentam cu sare si piper si-l dam la frigider pentru cel putin 3 ore.



Feliem fin baconul

Imbracam pieptul puiului in bacon cat de uniform putem.

Daca e cazul , bagam cateva scobitori pe care le vom scoate la final.

Imbraca si pulpele.



Asezam intr-o tava hartie dpentru copt asa incat sa ajunga si pentru a acoperi puiul.



Puiul il transferam in tava.

Asezam , pe langa, prune spalate si curatate si rosii cherry.



Facem un amestec din ulei, putina sare si piper , rozmarin si boia.

Stropim carnea, prunele si rosiile.

Invelim bine tava si o introducem in cuptorul preincalzit , la 185-190 grade , pentru o ora.

Desfacem hartia si mai lasam o ora. Trebuie ca puiul sa fie bine patruns si frumos rumenit.

E GROZAV DE BUN!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui imbracat in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Pushaa 1

21.12.2013, 12:18

ce bine arata!!!

babi5 1

15.12.2014, 21:05

blue65 1

11.04.2015, 07:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla