Pilaf din bulgur cu legume si menta

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 15 Mar 2015 | 4818 vizualizari

 

Delicios ca masa principala , dar si ca garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 150 grame bulgur bio
  • ulei de masline
  • 1 ceapa mica, taiata cuburi
  • 2 rosii bio, taiate cuburi
  • 2 morcovi mici, taiati cuburi
  • 70 grame mazare boabe congelata
  • 5-6 frunze de menta
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf din bulgur cu legume si menta:

Se calesc ceapa, rosiile si morcovii in putin ulei de masline, cateva minute. Se adauga mazarea si bulgurul si se mai lasa 1 minut. Se adauga 500 grame de apa fierbinte, se amesteca, se acopera si se lasa la gatit, la fic mic, 10 minute. 

Se ia de pe foc, se lasa 5 minute la racit, apoi se adauga piperul, menta si, daca este nevoie, sare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf din bulgur cu legume si menta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume (de post)