Pimentos de Padron

de cristeena20 in Salate, 4 Sep 2014 | 1566 vizualizari

 

Acesti ardei sunt deosebit de buni facuti in acest mod si serviti ca salata alaturi de carne sau simplu ca aperitiv. Sunt acei ardei micuti verzi ce nu lipsesc din meniurile spaniole.Foarte simplu de facut dar va garantez succesul lor la o masa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ardei padron
  • sare flor de sal marina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pimentos de Padron:

- Ardeii se prajesc chiar inainte de a-i servi, deci trebuie sa ajunga la masa fierbinti. Deci pregatim ardeii- ii spalam si ii lasam sa se usuce bine.


- Punem uleiul la incins (mai mult ulei) si cand este cald adaugam ardeii toti sa se prajeasca. Cand capata culoare pe toate partile se scot pe hartie absorbanta. Ii presaram cu sare (flor de sal) si servim fierbinti.


Se mananca cu cotor cu tot .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pimentos de Padron" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Bunica 1

04.09.2014, 22:12

Sa-i mananci cu mujdei sa vezi cat sunt de buni!

cristeena20 1

04.09.2014, 23:18

o sa incerc buni, doar pentru mine ca la sot nu ii place usturoiul crud..

cristeena20 1

04.09.2014, 23:19

Ina uneori mai nimeresti si iuti intre ei. De fapt ardeii astia sunt un fel de ardei grasi verzi pitici. Eu am pus in balcon anul asta si am avut recolta ce vezi in poza , nu ai buni de o portie. Se gasesc la supermarketuri in caserole micute.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de ardei copti cu usturoi