Pimentos de Padron

de cristeena20 in Salate, 4 Sep 2014 | 1667 vizualizari

 

Acesti ardei sunt deosebit de buni facuti in acest mod si serviti ca salata alaturi de carne sau simplu ca aperitiv. Sunt acei ardei micuti verzi ce nu lipsesc din meniurile spaniole.Foarte simplu de facut dar va garantez succesul lor la o masa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ardei padron
  • sare flor de sal marina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pimentos de Padron:

- Ardeii se prajesc chiar inainte de a-i servi, deci trebuie sa ajunga la masa fierbinti. Deci pregatim ardeii- ii spalam si ii lasam sa se usuce bine.


- Punem uleiul la incins (mai mult ulei) si cand este cald adaugam ardeii toti sa se prajeasca. Cand capata culoare pe toate partile se scot pe hartie absorbanta. Ii presaram cu sare (flor de sal) si servim fierbinti.


Se mananca cu cotor cu tot .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pimentos de Padron" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

cristeena20 1

04.09.2014, 23:18

o sa incerc buni, doar pentru mine ca la sot nu ii place usturoiul crud..

cristeena20 1

04.09.2014, 23:19

Ina uneori mai nimeresti si iuti intre ei. De fapt ardeii astia sunt un fel de ardei grasi verzi pitici. Eu am pus in balcon anul asta si am avut recolta ce vezi in poza , nu ai buni de o portie. Se gasesc la supermarketuri in caserole micute.

AndreeaItnt 1

15.09.2017, 14:26

oare unde pot gasi ardei din acestia de cumparat?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Salata de ardei copti cu usturoi