Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
O mâncare gustoasă, rapid și ușor de preparat.
Din ingredientele de mai jos au rezultat 3 porții.
Se spală bine pipotele, se lasă în apă rece 15 minute, după care se pun la scurs într-o strecurătoare.
Se curăță ceapa și usturoiul și se spală. Se taie ceapa mărunt, la fel și usturoiul.
Se toarnă ulei într-o cratiță, se pune ceapa la prăjit, până ce se înmoaie, moment în care se adaugă usturoiul. Se omogenizează, se pun pipotele, se lasă 5 minute, după care se adaugă apă până ce le acoperă și se lasă să fiarbă. Se amestecă mereu ca să nu se prindă de fundul cratiței. Când a scăzut apa, se adaugă sare, piper și boia dulce, după gust.
Pipotele se pot servi cu pilaf de orez, cu cartofi, natur sau piure și cu murături.
Poftă bună!
1
Uleiul să fie încins când puneți ceapa la prăjit.
2
Gătiți pipotele de pui la foc mediu spre mic, ca să nu le ardeți.
3
Amestecați mereu, ca să nu se prindă de fundul cratiței.
4
Nu puneți usturoiul odată cu ceapa, deoarece se prăjește mai repede și riscăm să se ardă.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult