Tocanita de cartofi cu carnati

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2017 | 1650 vizualizari

 

Simplu, rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi potriviti
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 1 pereche de carnati
  • 200 gr pasta de bulion Cirio
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carnati:

Pentru inceput, curatam ceapa, morcovul si cartofii. Le spalam bine. Ceapa o taiem cubulete mici, morcovul rondele si cartofii in 4-6 bucati, in functie de marimea cartofului. Carnatul il feliem bucati subtiri si il adaugam intr-o cratita, si il prajim in ulei. Cand este aproape facut, adaugam ceapa la calit, morcovul. Cand legumele sunt calite, adaugam si pasta de bulion si lasam sa fiarba cateva minute.


Adaugam in cratita cartofii taiati cubulete, apa cat sa treaca de cartofi si lasam sa fiarba la foc potrivit. La sfarsit, potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul tocat marunt.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Ca aroma, putem adauga si cimbru uscat sau usturoi.

2

In loc de carnati, puteti folosi costita afumata, bacon, kaiser.

3

Bulionul se poate inlocui cu boia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

miki_a 1

09.02.2017, 13:45

Tare bună și asta!

dantes 1

10.02.2017, 08:47

Buna!

Gherca Daniela 1

10.02.2017, 17:59

o bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu snitele din pulpa de porc