Pipote si inimi in sos de rosii cu vin

de Corinuta in Pui, 29 Sep 2010 | 9734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o tavita cu inimi si pipote (500-600 g)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 ml vin
  • sare, piper macinat
  • 1 lingurita oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi in sos de rosii cu vin:

Se spala bine pipotele si inimile. Se curata ceapa, morcovul si ardeiul, se spala si se taie cubulete. Se caleste in ulei ceapa cateva minute apoi se adauga morcovul si ardeiul si se mai calesc putin amestecand din cand in cand. 

Se adauga pipotele si inimile scurse de apa si lingurita cu oregano si se calesc pana isi schimba culoarea, apoi se pune o cana de supa de pui sau apa. Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic cca. jumatate de ora, amestecand din cand in cand. Daca este nevoie se mai completeaza cu apa.

Se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba cinci minute, apoi se pune si sosul de rosii. Se condimenteaza cu sare si piper, se mai fiarbe cateva minute, apoi se ia de pe foc.

Se serveste cu orice garnitura doriti, eu de data asta am facut macaroane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi in sos de rosii cu vin" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

Corinuta 1

30.09.2010, 10:16

Multumesc Ancuta, pipote sa fie

nadina73 1

02.10.2010, 02:27

vreau o inima5f

Corinuta 1

06.10.2010, 10:40

Nadina

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute sau carnaciori de casa