Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Va recomand aceasta reteta lejera si aromata, perfecta pentru un pranz sau o cina lejera.
Spalam si stergem aripioarele, le frecam cu sare si pe punem la marinat in sosul facut din apa+vin+ulei+soia si verdeata si le lasam la rece o ora. Dupa aceea le asezam intr-un vas termorezistet si turnam sosul peste ele, asezonam cu piper, boia si verdeata si sunt gata pentru a lua drumul la cuptor.
Se pun la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute. Intre timp ne ocupam de legume, pregatim mazarea si ciupercile.
Le punem la foc cu o canita de apa si o lingura de ulei de masline, asezonate cu sare si piper. Nu am pus alte arome pentru ca ciupercile sunt foarte aromate si nu mai trebuie nimic in plus . Se combina foarte bine cu aripioarele crocante, este o masa foarte lejera dar plina de arome, am presarat peste el putin marar atat pentru decor cat si pentru aroma care imi place foarte mult.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult