Aripioare la cuptor cu legume

de Sylvia in Pui, 11 Mai 2010 | 6704 vizualizari

 

Va recomand aceasta reteta lejera si aromata, perfecta pentru un pranz sau o cina lejera.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2-3 portii  avem nevoie de : 
  • 7-8 aripioare de pui, 
  • 50ml ulei,
  • 50 ml vin alb,
  • 50 ml apa,
  • o lingura de sos de soia,
  • un catel de usturoi,
  • boia,
  • sare,
  • piper,
  • verdeata maruntita ( patrunjel, telina si salvie verde am pus eu )
  • Legume :
  • 300 grame de mazare verde,
  • 4 morcovi medii,
  • 250 grame ciuperci forestiere  asortate  ( galbiori, ghebe, champinioane)
  • o lingura ulei de masline,
  • sare,
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor cu legume:

Spalam si stergem aripioarele, le frecam cu sare si pe punem la marinat in sosul facut din apa+vin+ulei+soia si verdeata si le lasam la rece o ora. Dupa aceea le asezam intr-un vas termorezistet si turnam sosul peste ele, asezonam cu piper, boia si verdeata si sunt gata pentru a lua drumul la cuptor.


Se pun la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute. Intre timp ne ocupam de legume, pregatim mazarea si ciupercile.


Le punem la foc cu o canita de apa si o lingura de ulei de masline, asezonate cu sare si piper. Nu am pus alte arome pentru ca ciupercile sunt foarte aromate si nu mai trebuie nimic in plus . Se combina foarte bine cu aripioarele crocante, este o masa foarte lejera dar plina de arome, am presarat peste el putin marar atat pentru decor cat si pentru aroma care imi place foarte mult.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

13.05.2010, 01:47

prima data am pus furcile,super ,felicitari

Sylvia 1

13.05.2010, 12:32

Teo ma bucur ca ti-a placut, pupici

Sylvia 1

13.05.2010, 12:33

Multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu dovlecel