Piure cremos cu sos de rosii si gogosar

de Rocsi in Mancaruri de post, 6 Oct 2010 | 5445 vizualizari

 

Este o reteta tare simpla dar am zis sa v-o arat si voua..intr-o zi de post un piure cu acest sos,este foarte bun...

 

INGREDIENTE

  • pentru piure:
  • 8 cartofi mari
  • sare
  • margarina(daca nu e de post faceti cu unt si lapte..eu l-am facut in zi de post)
  • o radacina mica de patrunjel
  • pentru sos:
  • 3 linguri ulei
  • circa o cutie mica de rosii decojite
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • jumatate de gogosar
  • marar verde
  • o canita apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cremos cu sos de rosii si gogosar:

Cartofii se curata de coaja,se spala,se taie cubulete si se pun la fiert cu un strop de sare.


radacina de patrunjel se curata,se taie in patru si se pune peste cartofi la fiert pentru putin aroma.


dupa ce s-au fiert bine ,ii scurge,indepartam radacina de patrunjel.


adaugam margarina si il batem cu instrumentul pentru piure.


sosul:


rosiile decojite le dam prin blender.


intr-o tigaie punem uleiul la incins.


adaugam rosiile date prin blender si pasta de gogosari.


jumatatea de gogosar o spalam, si o taiem cubulete foarte mici.


il adaugam si acesta in tigaie.


condimentam cu sare si piper,si punem si canita de apa.


lasam la foc potrivit sa fiarba,pana se ingroasa binisor.


mararul il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.


sper final ii dam drumul in tigaie si mai dam un clocot la sos.


asezam pe o farfurie piure,iar deasupra sos din belsug.


sper sa va placa.


uite asa a mai trecut o zi de post!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cremos cu sos de rosii si gogosar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.10.2010, 18:12

multumesc fetele..asa am zis si eu kamy k e bun pentru o zi de post

Dana Cristea - pusikmea 1

08.10.2010, 18:37

Rocsi 1

10.10.2010, 16:14

mersi dana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvici de post