Fasole făcăluită fără prăjeală

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 3 Dec 2012 | 5985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole albă;
  • 1 morcov;
  • 100 g ţelină;
  • 1 ceapă;
  • 1 căpăţână mică de usturoi;
  • ulei de floarea soarelui;
  • piper boabe;
  • foi de dafin;
  • chili proaspăt măcinat;
  • sare.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole făcăluită fără prăjeală:

Se spală fasolea, se ţine în apă câteva ore pentru a se hidrata.


Se pune la fiert, se schimbă apa de 2-3 ori.


Se strecoară şi se mai fierbe împreună cu legumele (ceapa, morcovul şi ţelina) şi condimentele (piper boabe, 1 foaie de dafin, sare).


După ce au fiert, se strecoară şi se mixează cu ajutorul blender-ului.


Se adaugă câteva linguri de ulei de floarea soarelui, se potriveşte la sare iar la final se macină chili după gust.


Poftă bună!


 

TIPS-URI

1

Am servit-o cu Salată de crudităţi şi Salata de ceapă roşie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole făcăluită fără prăjeală" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

RuxyRux 1

07.12.2012, 19:43

O mare bunatate...si cred ca mi-e dor, ca de multa vreme nu am mai gustat asa ceva!

Valclaudia 1

07.12.2012, 20:11

elucubratiiculinare 1

07.12.2012, 22:43

sigur trebuie incercata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza