Piure de cartofi cu cotlet de porc

de Dea_Dea in Porc, 26 Mai 2013 | 2288 vizualizari

 

Dupa cum se vede la mine zilele astea este in trend porcul :))

 

INGREDIENTE

  • 2 felii cotlet de porc
  • sare
  • piper
  • PIURE:
  • 2 cartofi
  • apa
  • sare
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingura smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu cotlet de porc:

Cartofii se curata , se taie cubulete , se spala si se pun la fiert in apa cu sare.


Cotletul se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe tigaie de teflon la rumenit.


Cand sunt fierti cartofii, se scurg de apa, si se mixeaza.


Se adauga untul , se sareaza , se mixeaza sa se incorporeze untul.


La final se adauga smantana si se omogenizeaza din nou.


POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

Se foloseste smantana pentru a fi mai cremos piureul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

26.05.2013, 13:06

Dea_Dea 1

26.05.2013, 13:18

Miha Corect asa zice si sotul!!

Dea_Dea 1

26.05.2013, 13:18

Multumesc dragii mei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Friptura a la Motan