Piure de cartofi dulci cu varza de Bruxelles, carnati de pui, pere si za'atar

de Satisfyyourcravings in Pui, 4 Feb 2016 | 735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 grame cartofi dulci
  • 1 bucata mica de unt
  • 50 ml lapte
  • 500 grame varza de Bruxelles
  • 320 grame carnati proaspeti din carne de pui bio, fara prea multa grasime
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1/2 lingurita za'atar (mix de condimente)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 pere zemoase
  • 30 grame muguri de pin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi dulci cu varza de Bruxelles, carnati de pui, pere si za'atar:

Se curata cartofii, se taie in cuburi si se fierb in apa sarata.


Se fierbe varza de Bruxelles 5 minute.


Se indeparteaza carnea din carnati si se prajeste in putin ulei, la foc mare timp de doua minute, rupand bucatile mari de carne cu o lingura.


Se amesteca za'atar cu cimbrul.


Se adauga varza de Bruxelles peste carnati si se prajesc la foc mare 5 minute, impreuna cu jumatate din cantitatea de za'atar. Se adauga sare si piper daca este nevoie.


Se paseaza cartofii dulci si se ameteca cu sare, unt si lapte.


Se taie perele in sferturi, longitudinal si se indeparteaza semintele.


Se prajesc mugurii de pin intr-o tigaie fara ulei, pana elibereaza aromele.


Se serveste piureul cu varza de Bruxelles, pui si perele presarate cu restul de za'atar si mugurii de pin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi dulci cu varza de Bruxelles, carnati de pui, pere si za'atar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

-Licurici- 1

04.02.2016, 16:50

Camelya 1

04.02.2016, 23:52

Interesanta reteta!

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 08:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Carne de pui cu legume la cuptor