Piure de cartofi dulci cu varza de Bruxelles, carnati de pui, pere si za'atar

de Satisfyyourcravings in Pui, 4 Feb 2016 | 1498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 grame cartofi dulci
  • 1 bucata mica de unt
  • 50 ml lapte
  • 500 grame varza de Bruxelles
  • 320 grame carnati proaspeti din carne de pui bio, fara prea multa grasime
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1/2 lingurita za'atar (mix de condimente)
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 pere zemoase
  • 30 grame muguri de pin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi dulci cu varza de Bruxelles, carnati de pui, pere si za'atar:

Se curata cartofii, se taie in cuburi si se fierb in apa sarata.


Se fierbe varza de Bruxelles 5 minute.


Se indeparteaza carnea din carnati si se prajeste in putin ulei, la foc mare timp de doua minute, rupand bucatile mari de carne cu o lingura.


Se amesteca za'atar cu cimbrul.


Se adauga varza de Bruxelles peste carnati si se prajesc la foc mare 5 minute, impreuna cu jumatate din cantitatea de za'atar. Se adauga sare si piper daca este nevoie.


Se paseaza cartofii dulci si se ameteca cu sare, unt si lapte.


Se taie perele in sferturi, longitudinal si se indeparteaza semintele.


Se prajesc mugurii de pin intr-o tigaie fara ulei, pana elibereaza aromele.


Se serveste piureul cu varza de Bruxelles, pui si perele presarate cu restul de za'atar si mugurii de pin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi dulci cu varza de Bruxelles, carnati de pui, pere si za'atar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

-Licurici- 1

04.02.2016, 16:50

CameliaR 1

04.02.2016, 23:52

Interesanta reteta!

elucubratiiculinare 1

07.02.2016, 08:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

7845 puncte

Constelatialeu

5535 puncte

RODIMUR

3785 puncte

lucy2002

3519 puncte

Rocsi

3467 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bucati de pulpa pui cu susan