Piure de fasole cu menta si muguri de pin

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2016 | 519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole alba (400 grame)
  • 150 ml iaurt degresat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura tahini (pasta de susan)
  • sare/piper
  • 1/4 lingurita cumin pudra
  • 20 grame muguri de pin
  • cateva frunze de menta
  • fulgi de chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 lingurita seminte de cumin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de fasole cu menta si muguri de pin:

Cu ajutorul unui blender se amesteca fasolea (scursa de apa si clatita) cu iaurtul, tahini, sare, piper si cumin, pana devine o pasta.


Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga semintele de cumin si mugurii de pin. Se gatesc 1-2 minute, apoi se adauga usturoiul si fulgii de chili. se mai lasa 1 minut si se opreste focul.


Se transfera piureul de fasole intr-un vas si se adauga mixul de muguri de pin si menta deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de fasole cu menta si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Panacris 1

25.04.2016, 18:06

noiinbucatarie 1

25.04.2016, 21:48

Geanina87 1

26.04.2016, 08:11

bun tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Branza framantata