Piure de fasole cu menta si muguri de pin

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2016 | 2528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva fasole alba (400 grame)
  • 150 ml iaurt degresat
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura tahini (pasta de susan)
  • sare/piper
  • 1/4 lingurita cumin pudra
  • 20 grame muguri de pin
  • cateva frunze de menta
  • fulgi de chili
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 lingurita seminte de cumin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de fasole cu menta si muguri de pin:

Cu ajutorul unui blender se amesteca fasolea (scursa de apa si clatita) cu iaurtul, tahini, sare, piper si cumin, pana devine o pasta. 

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga semintele de cumin si mugurii de pin. Se gatesc 1-2 minute, apoi se adauga usturoiul si fulgii de chili. se mai lasa 1 minut si se opreste focul. 

Se transfera piureul de fasole intr-un vas si se adauga mixul de muguri de pin si menta deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de fasole cu menta si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri foietaj