Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2015 | 5027 vizualizari

 

Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 250 g carnati afumati
  • 250 ml smantana( 25% grasime)
  • 2 cepe potrivite
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati:

            Taiem carnatii rondele si ii prajim in ulei incins. Scoatem carnatii din cratita, si in uleiul ramas, calim ceapa tocata marunt iar cand aceasta s-a inmuiat adaugam mazarea si completam cu apa pana o acoperim.

          Condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand lichidul scade. Dupa ce a fiert mazarea si s-a racit putin o punem in blender si o facem pasta. Adaugam si smantana. Servim pe farfurie alaturi de carnatii prajiti. Pofta buna!

TIPS-URI

1

pentru aroma putem adauga ce dorim,de preferat ar fii o legatura de marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

miki_a 1

17.09.2015, 11:08

Pfff, ce as mai manca!!! Asa, cu carnaciori!!! Bunaaaaa!!!

mirela0911 1

17.09.2015, 16:46

Ce culoare frumoasa!

- Andreea - 1

17.09.2015, 17:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Mititei la Dry Cooker