Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2015 | 733 vizualizari

 

Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 250 g carnati afumati
  • 250 ml smantana( 25% grasime)
  • 2 cepe potrivite
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati:

            Taiem carnatii rondele si ii prajim in ulei incins. Scoatem carnatii din cratita, si in uleiul ramas, calim ceapa tocata marunt iar cand aceasta s-a inmuiat adaugam mazarea si completam cu apa pana o acoperim.

          Condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand lichidul scade. Dupa ce a fiert mazarea si s-a racit putin o punem in blender si o facem pasta. Adaugam si smantana. Servim pe farfurie alaturi de carnatii prajiti. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

pentru aroma putem adauga ce dorim,de preferat ar fii o legatura de marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati-0
Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati-1
Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati-2
Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati-3
Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati-4
Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati-5

COMENTARII (12)

miki_a

miki_a 1

17.09.2015, 11:08

Pfff, ce as mai manca!!! Asa, cu carnaciori!!! Bunaaaaa!!!

mirela0911

mirela0911 1

17.09.2015, 16:46

Ce culoare frumoasa!

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

17.09.2015, 17:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec glazurat cu citrice

de Rux 9

Chec glazurat cu...

ieri la 23:23

Supa cu tortellini si fasole verde

Supa cu...

ieri la 22:41

Prajitura Adelina

de mena29 3

Prajitura Adelina

ieri la 22:05