Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 16 Sep 2015 | 1017 vizualizari

 

Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mazare congelata
  • 250 g carnati afumati
  • 250 ml smantana( 25% grasime)
  • 2 cepe potrivite
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati:

Taiem carnatii rondele si ii prajim in ulei incins. Scoatem carnatii din cratita, si in uleiul ramas, calim ceapa tocata marunt iar cand aceasta s-a inmuiat adaugam mazarea si completam cu apa pana o acoperim.


Condimentam cu sare si piper. Lasam sa fiarba, la foc potrivit, pana cand lichidul scade. Dupa ce a fiert mazarea si s-a racit putin o punem in blender si o facem pasta. Adaugam si smantana. Servim pe farfurie alaturi de carnatii prajiti. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

pentru aroma putem adauga ce dorim,de preferat ar fii o legatura de marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de mazare cu smantana si carnati semiafumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

miki_a 1

17.09.2015, 11:08

Pfff, ce as mai manca!!! Asa, cu carnaciori!!! Bunaaaaa!!!

mirela0911 1

17.09.2015, 16:46

Ce culoare frumoasa!

Andreea Caroline 1

17.09.2015, 17:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Conejo al horno a la catalana(iepure la cuptor in stil catalan)