Piure de primavara cu branza pane

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 27 Apr 2016 | 3072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 grame unt
  • 1 kg cartofi fainosi
  • 100 ml lapte
  • 150 grame mix morcovi si varza taiate julienne
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 4 bucati branza pane (Eu am folosit Vivera)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de primavara cu branza pane:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi.

Se incalzesc 25 de grame de unt intr-o tigaie si se adauga cartofii.Se soteaza 1 minut. Se adauga 300 ml apa si se lasa sa fiarba 10 minute, amestecand frecvent. 

Se paseaza cartofii, pana se obtine un piure nu foarte fin. Se adauga laptele si se amesteca. Se adauga morcovii si varza. Se reincalzeste piureul pana cand morcovii s-au inmuiat, 7-8 minute. Se adauga patrunjelul, sare si piper. Se amesteca.

Se gateste branza conform instructiunilor de pe ambalaj, in 25 de grame de unt.

Se decoreaza piureul cu frunze de patrunjel si se consuma imediat, impreuna cu branza pane. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de primavara cu branza pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pana cu garnitura de legume