Piure si ficatei cu sos la steamer

de cccris in Ficat, 23 Feb 2010 | 8039 vizualizari

 

Sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2kg cartofi
  • 1 lingura unt
  • aprox 1 pahar de lapte
  • 1 ceapa mica
  • 1 caserola ficatei
  • 4-5 rosii sau 1 conserva de rosii
  • piper
  • 1 lingurita sos de peste
  • 4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure si ficatei cu sos la steamer:

Se curata cartofii de coaja, se taie in 2 cei mari, se pun in steamer la fiert.


In vasul pt orez se pun ceapa taiata marunt marunt, ficateii, rosiile pasate, piperul, sosul de peste si mai la sfirsit usturoiul pisat.


Se piseaza cartofii fierti cu untul si laptele. Se sareaza dupa gust.

 

TIPS-URI

1

Aveti grija sa nu puneti prea mult suc de rosii in vasul pt orez. Se mai scurge apa de pe capac si curge pe linga, asa am patit eu. Data viitoare nu mai gresesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure si ficatei cu sos la steamer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

eclerash 1

20.05.2010, 00:11

la multi ani!!!sanatate si spor la gatit!!!

burdulea56 1

20.05.2010, 00:33

La multi ani cu sanatate si bucurii!

cccris 1

20.06.2010, 11:24

Multumesc toturor! Va urez si voua numai bine toata viata.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui servit cu galette de cartofi si mousse de ciuperci