Pizza

de Michelle in Pizza, 3 Iul 2009 | 4600 vizualizari

 

E mancarea ce nu ramane niciodata..oricat de multa ar fi....:))

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 800 gr faina
  • un cub de drojdie
  • o cana apa
  • o cana ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • 4 cepe
  • 2 ardei
  • 5 rosi
  • 500 gr ciuperci crude
  • cascaval,cu cat mai mult cu atat mai bine
  • patrunjel
  • cayena
  • condimente pentru pizza
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Curatam cepele si 3 dintre ele le taiem solzisori, ardeiul la fel (daca e unu rosu si unu galben e mai bun), le punem intr-o tigaie la foc potrivit impreuna cu condimentele,cayena si uleiul ca sa se caleasca.

Ciupercile le spalam, curatam si le taiem sub forma pe care dorim si le punem cu putina apa+ulei si sare la inabusit, cand sunt gata le scurgem de toata zeama.

Rosiiile se dau pe razatoare si impreuna cu o ceapa, la fel data pe razatoare, le punem la foc, le adaugam patrunjelul si putin ulei.

Cand toate ingredientele sunt gata, framantam aluatul din ingredientele de mai sus.

Tapem tava cu hartie sau cu ulei,impartim aluatul in 3 bucati si una din bucati o intindem in tava cu ajutorul mainilor.

Adaugam din sosul de rosi, apoi razuim un pic de cascaval, punem un strat din ardei cu ceapa apoi ciupercile.Lasam tava asa cam 10 min, apoi o bagam la cuptorul preincalzit,Dupa aprox 20 min scoatem tava punem cascavalul ras cat dorim si o bagam din nou la cuptor 10 min. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca