Pizza

de aalliinnaa07 in Pizza, 8 Apr 2012 | 2346 vizualizari

 

Aceasta pizza imi place deoarece este foarte usor de preparat blatul si foarte bun.
Peste pizza puteti sa puneti mai multe ingrediente.

 

INGREDIENTE

Pt. blat:

  • faina
  • 2 oua
  • 6 linguri ulei (3 lg ulei la ou)
  • 150 gr branza sarata de oaie

Pt pizza:

  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • ciuperci
  • keceap
  • sunca (salam,carnat)
  • cascaval
  • oregano
  • porumb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Blat: Se da pe razatoare branza, se pune intr-un castron impreuna cu 2 oua si cu 6 lg ulei, se amesteca toate si se adauga faina cat cuprinde pana obtinem un aluat tare.


Pe suprafata de lucru presaram faina si intindem aluatul, apoi il punem intr-o tava unsa cu ulei si il dam la cuptor 15 min sa se rumeneasca putin.


Intre timp pregatim ingredientele: taiem sunca si ciuperciile felii,ceapa si ardeiul cubulete.


Dupa 15 min scoatem tava din cuptor si punem peste blat keceapul, salamul, ciupercile, ardeiul, ceapa, porumbul si la sfarsit cascavalul si oregano, apoi introducem pizza la cuptor inca 15 min.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Alinutza80 1

08.04.2012, 21:29

buna si frumoasa dar si poza ta e si mai frumoasa

aalliinnaa07 1

08.04.2012, 22:01

multumesc mult alinutza

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu porumb si carnati de casa