pizza

de luminita20_2006 in Pizza, 18 Dec 2009 | 1511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 100 ml lapte 
  • 30 gr unt topit
  • 25 gr drojdie
  • faina
  • 1/2lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • Toping:
  • 2 felii bacon
  • 100 gr salam uscat
  • 100 gr porumb
  • 4 ciuperci
  • 1 catel usturoi
  • ketchup
  • oregano
  • casacaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pizza:

Se amesteca drojdia cu zaharulapoi intr-un ligenas se pune faiane  dupa care laptele caldut, untul topit, sareasi drojdia se framanta . Apoi se acopera si se lasa la dospit30 min.(pana ce isi dubleaza volumul). Cand e gata se aseaza pe masa de lucru se intinde o foaie de ~5 mm si se pune in tava de pizza.Se unge aluatul de pizza cu ketchup amestecat cu oregano su usturoiul pisat apoi se pune baconul taiat feliute mici si salamul, ciupercile taiate si ele felii sibtiri, porumbul si la final casacavalul pentru puzza. Se da la cuptor 25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (5)

pana_luminita 1

18.12.2009, 18:05

Bucataras Dragos 1

18.12.2009, 18:33

poate pune maine reteta si mai multe poze dupa ce vine de la "ziua lu nasu"

Michelle 1

18.12.2009, 20:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L