pizza

de luminita20_2006 in Pizza, 18 Dec 2009 | 1485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 100 ml lapte 
  • 30 gr unt topit
  • 25 gr drojdie
  • faina
  • 1/2lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • Toping:
  • 2 felii bacon
  • 100 gr salam uscat
  • 100 gr porumb
  • 4 ciuperci
  • 1 catel usturoi
  • ketchup
  • oregano
  • casacaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pizza:

Se amesteca drojdia cu zaharulapoi intr-un ligenas se pune faiane  dupa care laptele caldut, untul topit, sareasi drojdia se framanta . Apoi se acopera si se lasa la dospit30 min.(pana ce isi dubleaza volumul). Cand e gata se aseaza pe masa de lucru se intinde o foaie de ~5 mm si se pune in tava de pizza.Se unge aluatul de pizza cu ketchup amestecat cu oregano su usturoiul pisat apoi se pune baconul taiat feliute mici si salamul, ciupercile taiate si ele felii sibtiri, porumbul si la final casacavalul pentru puzza. Se da la cuptor 25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (5)

pana_luminita

pana_luminita 1

18.12.2009, 18:05

Bucataras Dragos

Bucataras Dragos 1

18.12.2009, 18:33

poate pune maine reteta si mai multe poze dupa ce vine de la "ziua lu nasu"

Michelle

Michelle 1

18.12.2009, 20:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!