Pizza a la Grasu64

de grasu64 in Pizza, 1 Aug 2010 | 2318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 600 g faina
  • - un pliculet drojdie uscata
  • - doua linguri ulei de masline
  • - o cana de apa calduta
  • - sare si 1/2 lingurita zahar
  • Topping:
  • - 300 g bacon
  • - 150-200 g salam crud uscat
  • - 200-300 g cascaval,de preferinta uscat
  • - suc de rosii
  • - masline fara samburi, cate vreti
  • - trei rosii
  • - doi ardei
  • - doua cepe mijlocii
  • - sare piper, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza a la Grasu64:

Facem aluatul:

Intr-un vas punem: faina,drojdia, uleiul, sarea si zaharul. Framantam, turnam cate putina apa calduta, amestecand continuu. Dupa ce s-a incorporat faina, framantam pana aluatul se desprinde de vas. Framantam aluatul pana devine elastic. Il lasam la dospit, la caldura, 1/2-1 ora. Dupa ce a dospit intindem o foaie, subtire, cat tava de cuptor.


Punem aluatul in tava unsa si presarata cu pesmet. Il intepam cu furculita din loc in loc si il portionam (taiem), dupa cum dorim. Ungem aluatul cu suc de rosii.

Curatam,spalam si taiem felii, ciupercile si rosiile. Taiem salamul subtire, baconul l-am cumparat gata feliat. Taiem ceapa si ardeii, fideluta.


Calim ciupercile in putin ulei, pana scade toata zeama.


Radem pe aluat, jumatate din cascaval. Punem pe fiecare portie: o felie de bacon, doua-trei de salam, ciuperci, rosii, ardei, masline si ceapa.


Radem si cascavalul ramas.


Coacem cam 20 de minute, pana se rumeneste.


Servim cu pofta si ketchup. Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza a la Grasu64" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Laly 1

01.08.2010, 19:03

Bine ai venit printre bucatarasi,si la cat mai multe retete

Dana Cristea - pusikmea 1

04.08.2010, 16:41

asta da pizza, chair mi-e pofta

babi5 1

14.12.2014, 16:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Deep Dish Pizza