Pizza

de brunetica in Pizza, 4 Noi 2011 | 4333 vizualizari

 

Incearca reteta o sa iti iasa pizza ca pe mesele de la restaurantele italiene. Nu degeaba se spune ca italienii sant maiestrii in pizza . O pizza delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. faina ,
  • 25 g. drojdie de bere ,
  • 30 g. unt ,
  • 250 ml. apa ,
  • 500 g. rosii in bulion ,
  • o lingurita  oregano ,
  • 150 g. mozzarella ,
  • sare ,
  • piper ,
  • ulei de masline ,
  • jambon ,
  • masline , 
  • sunculita ,
  • ciuperci porcine ,
  • ardei gras .
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Varsati faina intr-un bol si adaugati drojdia dizolvata in apa calduta, adaugati si restul de apa, untul si incepeti sa framantati pina obtineti un aluat omogen. Ungeti o tava cu ulei de masline si tapetati-o cu faina si lasati aluatul la crescut pentru 60 minunte. Cand si-a dublat volumul intindeti aluatul cu mainile cat tine tava si incepeti sa adaugati rosiile in bulion tocate si amestecate cu oregano, jambonul, slaninuta, maslinele, mozzarella, ciupercile, feliutele de ardei gras. Adaugati un praf de sare si piper si un pic de ulei de masline. Mai lasati-o la odihna pentru inca 15 minunte dupa care dati la cuptorul incins la 180 pentru 20-25 minunte .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Incercati pizza cu branza gorgonzola

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

diana_k 1

04.11.2011, 22:37

pizzaaaa...vreau si eu o feliuta mica, mica...mai ai?

alinutzika 1

05.11.2011, 11:16

imi place

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 13:57

yammy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si ciuperci