Pizza speciala

de BercaroiuAnaMaria in Pizza, 19 Ian 2012 | 1975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat de pizza:
  • 200 ml apa calda
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 300 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 2 oua
  • sunca presata
  • kaiser
  • porumb 
  • pasta de tomate
  •  cascaval
  • masline
  • ciuperci

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza speciala:

Se pune intr-un castron drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 5 linguri de apa calda pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma;



Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma aluatul.



Se framanta bine si se lasa acoperit de o panza pentru a creste.



Se intinde aluatul si se pune pe el un ou batut spuma, sunca presata, kaiserul, porumbul, rosile, cascavalul, maslinele, ciupecile. Apoi se bat 2 oua deasupra si se intinde uniform.


Se lasa la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumenesc celelalte ingrediente.



 

TIPS-URI

1

se poate pune si ketchup depinde de gusturile fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza speciala" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Miha 1

19.01.2012, 09:43

Pentru ca reteta sa fie aprobata in site trebuie ca aceasta sa nu fie copiata din alte site-uri culinare.

BercaroiuAnaMaria 1

19.01.2012, 14:30

caut-o tu pe net si arata-mi ca e copiata

Miha 1

19.01.2012, 14:44

Ana Maria, ma refer la text si cred ca stii asta. Retetele nu se aproba pana nu sunt verificate, asa ca daca am spus sa reeditezi, cred ca stiu de ce am spus. Sa ai o zi frumoasa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si ciuperci