Mini pizza cu carnaciori de plescoi

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 8 Mai 2010 | 1948 vizualizari

 

bai sa nu radeti de numele acestor carnati, ca aici la buzau sunt renumiti acesti carnati si sunt tare buni, numai ca eu nu ma impac prea bine cu ei ca sunt de oaie si picanti...pe astea i le-am facut sotului.
reteta am vazt-o la bitza, doar ca eu am adaptat-o cu ce aveam prin frigider si am facut blatul altfel.

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 150 g faina
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • putina sare
  • 125 ml lapte rece

pt toping:

  • cascaval ras
  • ciuperci
  • carnaciori de plescoi
  • kaiser
  • sos de pizza
  • ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza cu carnaciori de plescoi:

Pt blat:


Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.


Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.


Intindem o foaie dreptungiulara, o ungem cu ulei, apoi cu sos de pizza, punem carnaciorii taiati rondele, kaiser-ul, taiat cubulete, ciupercile, ceapa verde si cascaval ras.


Rulam cu grija si taiem bucati de 2 degete, le punem in tava si le coacem app 10-20 de min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza cu carnaciori de plescoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 09:32

nadina, ela se gandeste mereu la tn

vero_closca 1

09.05.2010, 16:34

5 furculite si vreau si eu o portie...daca ti-a mai ramas!

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 17:58

vero, nu mai am, dar mai fac si iti dau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Mini Pizza