Pizza

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 1090 vizualizari

 

O duminica placuta va doresc si... o invitatie la pizza !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina
  • 25 gr. drojdie
  • 250 ml. apa calda
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 ml. ulei (pt. framantat)
  • 250 gr. cascaval
  • sunca presata
  • salam
  • 200 gr. masline
  • o rosie
  • un ardei gras
  • o lingurita oregano
  • 4 linguri ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se framanta aluatul pentru pizza :

se cerne faina intr-un castron, separat se amesteca cubul de drojdie cu sarea si putin zahar si se adauga peste faina.

Se adauga apa calduta si se framanta bine impreuna cu uleiul, dupa care se da la frigider pentru 20-30 min.



Intre timp se curata maslinele de samburi, sunca si ardeiul se taie in fasii, rosia si salamul se feliaza iar cascavalul se da pe razatoare.



In tava in care s-a pus hartie de copt, se aseaza blatul de pizza cu marginile mai groase .

Se unge cu ketchup, se presara putin oregano, apoi cascavalul, salamul, sunca, ardeiul, maslinele si rosiile, iar la final se mai pune putin cascaval si oregano.



Se baga in cuptorul deja incins, si se lasa 15-20 min. la foc potrivit.

Se scoate, se feliaza si se serveste calda cu ketchup.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ela 1

27.05.2012, 23:16

ce-as mai manca si eu o pizza

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:48

Lorra 1

29.05.2012, 09:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Pizza in foietaj