Pizza

de alilianaa in Pizza, 18 Ian 2013 | 3269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • varf de lingurita de sare
  • 200 g apa
  • 50 g ulei
  • 25 g drojdie
  • un borcan de ciuperci feliate
  • 250 g mozzarella
  • 200 g boabe porumb (cutie)
  • 200g salam de Sibiu
  • ketchup dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Blatul pizza: este un aluat clasic de pâine. Într-un bol se pune făina drojdia şi sarea. se amestecă în uscat. Peste acestea se pune apa încălzită. Se frământă un aluat omogen peste care se adauga şi ulei puţin câte puţin. Se pune la dospit. 

Cand aluatul a dospit se transferă pe un blat, se întinde cu un sucitor (atenţie sa nu se lipească de sucitor) şi se pune în tavă, unsă în prealabil cu ulei (eu am folosit o tavă de aragaz rotunda, din aluminiu).  Tava se introduce la cupor şi se lasă aluatul să coaca cca 3/4, după care se scoate  şi se adauga ingredientele (mozzarella, ciuperci, boabe de porumb, ketchup) în ordinea dorită. 

Se introduc din nou la cuptor pănă la coacerea completă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

adry88 1

19.01.2013, 13:17

buna

Lau 1

19.01.2013, 20:02

alilianaa 1

19.01.2013, 20:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Royal (reteta video)