Pizza Gioconda

de pity19 in Pizza, 21 Oct 2014 | 899 vizualizari

 

Un mic rasfat pe saptamana este bine venit ! :)

 

INGREDIENTE

  • Ptr un blat avem nevoie de :
  • 350 gr faina ,
  • 10 gr drojdie ,
  • apa calda ,
  • sare ,
  • o lingurita ulei ,
  • un varf lingurita zahar .
  • Framantam un aluat pufos , lasam la crescut 30 de minute!
  • 250 gr piept de pui fiert taiat fasii subtiri
  • 4-5 fasii ardei gras
  • 3-4 feliute subtiri rosie
  • 2-3 felii sunca de pui taiata fasii
  • o mana ciuperci la borcan taiate marunt
  • 3-4 bucati salam cu sunca
  • 50 gr cascaval ras + 50 gr mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Gioconda:

Intindem blatul de pizza cu sucitorul ;


Cu o farfurie intinsa rotunda , dam forma blatului ;


Asezam blatul in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt ;


Ungem blatul cu galbenus batut si cu ketchup picant ;


Asezam pe blat : pieptul de pui , salamul , fasiile de ardei , rosia , sunca , ciupercile , peste care adaugam cascavalul ras si mozzarela rupta bucatele ;


Dam pizza la cuptorul preincalzit la 180 gr cca 20-25 minute ;


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servii cu un sos alb de iaurt sau smantana!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Gioconda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bunica 1

21.10.2014, 15:54

Buna rau!

mihaelar63 1

21.10.2014, 16:29

Place !!

Panacris 1

22.10.2014, 08:21

Sățioasă Gioconda asta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza carbonara