Pizza

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 28 Feb 2010 | 1397 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat avem nevoie de:
  • - 750g de faina alba
  • - o canita de apa calduta
  • - un cub de drojdie
  • - o canita de ulei
  • - o priza de sare
  • Pentru topping:
  • -ciuperci
  • -masline
  • -salam
  • -mozzarella
  • -adrei rosu
  • -porumb
  • -mazare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

In apa calda dizolvam drojdia si in mijlocul fainii facem o gropita in care turnam apa cu drojdia.


Cand incepe sa creasca, amestecam cu toata faina si turnam uleiul incet framantand energic un aluat elastic. Saram dupa gust


Lasam aluatul sa creasca 30 de minute, intr-un loc cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

mihaelar63 1

01.03.2010, 00:39

numai cand o vad , stiu ca e buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Rattheo