Pizza by Adela

de adela1981 in Pizza, 2 Apr 2012 | 1159 vizualizari

 

Stiuuu, o bomba de calorii, dar ne putem rasfata macar o data pe luna , nuuu???? De data aceasta nu am respectat o reteta oarecare, am pus pe pizza tot ce am avut prin frigider, iar rezultatul, te-ai lins pe degete :)))

 

INGREDIENTE

  • Aluatul pizza:
  • 200 ml apa
  • 300 gr faina
  • 15 gr drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • Umplutura:
  • 5 linguri bulion
  • busuioc uscat
  • 80 gr salam de porc
  • 150 gr sunca Praga
  • 6 felii bacon crud uscat
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei rosu
  • 50 gr ciuperci din conserva
  • 3-4 masline negre fara samburi
  • 50 gr branza de oi (se poate si mai mult)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza by Adela:

In primul rand pregatim aluatul, drojdia o dizolvam in apa calduta  cu zaharul, adaugam putina faina si amestecam energic, lasam apoi 10-15-min la loc cald.  Apoi adaugam restul de faina cu un praf de sare si framantam un aluat elastic pe care il lasam la loc cald 10 min. 

Apoi intindem aluatul si il asezam intr-o tava de pizza uns cu ulei, eu am intins cu mana direct in tava :) Ungem cu bulionul, presaram busuioc uscat,apoi asezam ingredientele: salam, sunca, rosii, ardei taiate felii, ciupercile bine scurse, maslinele taiate, felii de bacon si branza de oi. Se coace in cuptor pana ce devine  rumen deasupra, cca 30 min.  

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza by Adela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza by Adela-0
Pizza by Adela-1
Pizza by Adela-2
Pizza by Adela-3

COMENTARII (14)

Rocsi

Rocsi 1

02.04.2012, 20:20

este buna

mirela0911

mirela0911 1

02.04.2012, 20:43

Nu refuz o felie!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

02.04.2012, 22:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!