Pizza

de babi5 in Pizza, 25 Sep 2013 | 537 vizualizari

 

Azi am facut o pizza cum mi-a trecut mie prin cap ,si vreau sa va spun ca aspectul este ,foarte tentant ,fiindca este cu carne eu azi nu servesc ,dar las o bucatica pentru mine ..yamiiiiii.... Cei mai fericiti sunt copii . In fiecare zi ma intreaba ? Matusa cind ne mai faci pizza .. si cind ii vad cu cita pofta maninca imi vin e sa le fac in fiecare zi .Sa va povestec cum am procedat la prepararea ei ...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 3 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 1 cubulet de drojdie proaspata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita oregano
  • 500 gr carne tocata
  • 100 gr telemea delaco
  • 3 cepe
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 4 rosii
  • piper
  • apa calduta cit cuprinde faina
  • 1 lingurita zahar
  • 150 ml ketchup univer dulce
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Am pus faina intr-un castron, am facut un cuib in ea am adaugat sarea,zaharul si drojdia apoi putina apa calduta .


Am facut o maia si am lasat sa creasca 10 min. dupa care am adaugat si uleiul si am framintat bine ,adaugind apa calduta atit cit primeste faina si aluatul sa fie suficient de elastic .


Apoi am acoperit cu un servet de bucatarie si am lasat la crescut .


Intre timp am pus intr-o tigaie putin ulei am adaugat carnea tocata,am condimentat-o cu piper si am potrivit de sare.


Am lasato la calit 10 min.Apoi am spalat ardeii si rosiile, am curatat ceapa si le-am feliat.


Am ras brinza .


cind aluatul a crescut am tapetat obisnuita tava de 45/35 cu hirtie de copt apoi cu palmele unse am intins aluatul ,l-am uns cu ketchup dulce univer,am presarat oregano apoi am intins carnea tocata,ceapa,ardeiul si feliile de rosii .


Am dat la cuptorul incins in prealabil la180 grade .


Cu 10 min. inainte de terminare am adaugat si telemeaua rasa.


Pizza este gata pentru a fii servita


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

babi5 1

25.09.2013, 21:00

MotanLaOale

babi5 1

25.09.2013, 21:00

Rocsi

Valclaudia 1

25.09.2013, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu porumb si carnati de casa