Pizza

de Isabel in Pizza, 26 Sep 2013 | 572 vizualizari

 

Se serveste calda cu ketchup sau sosuri picante. A iesit nemaipomenita, foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 1 cub drojdie(pakmaya)
  • 3 lg ulei
  • 100 ml apa calduta
  • faina aprox 300 gr
  • Umplutura:
  • bacon,
  • salam torpedo,
  • muschi de porc,
  • sunca afumata de casa,
  • branza de vaci(aprox. 200 gr din fiecare),
  • 100 gr masline,
  • 1 ou,
  • 4 lg bulion,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • 3lg lapte,
  • 2-3 fire patrunjel
  • margarina pt uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Aluatul: Facem intai maiaua, adica intr-un bol mare (de 3l) punem drojdia sfaramata cu 50 ml apa si 3 linguri faina, amestecam bine si lasam sa isi dubleze volumul. Apoi adaugam restul de apa si 2 linguri de ulei si faina amestecand pana devine un aluat elastic nu foarte tare. Ungem cu cealalta lingura de ulei pe deasupra si lasam sa creasca triplandu-si volumul.


In tava de la cuptor unsa cu margarina (rama pt. copt) se aseaza aluatul intins in prealabil (cu mana sau cu sucitorul uns) bine peste margini si dam 5 minute la cuprorul incalzit in prealabil(180-200 grade).


Intr-un bol amestecam bulionul cu sare (delicat), piper, zahar si laptele. Scoatem tava si ungem aluatul cu sosul facut,radem branza deasupra uniform, adaugam sunca afumata taiata bucatele, salamul, baconul, muschiul taiat fasiute, maslinele rondele si dam la cuptor pt 20 minute. Scoatem apoi din nou si adaugam oul batut cu patrunjelul si mai putem rade inca putin cascaval daca dorim si mai lasam inca 5 minute la cuptor si gata

 

TIPS-URI

1

Lasam aluatul intins cat mai gros nu prea subtire pt ca se usuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

26.09.2013, 22:10

Ce buna

MotanLaOale 1

26.09.2013, 22:19

Isabel 1

27.09.2013, 09:10

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)