Pizza

de Isabel in Pizza, 26 Sep 2013 | 2700 vizualizari

 

Se serveste calda cu ketchup sau sosuri picante. A iesit nemaipomenita, foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • Aluatul:
  • 1 cub drojdie(pakmaya)
  • 3 lg ulei
  • 100 ml apa calduta
  • faina aprox 300 gr
  • Umplutura:
  • bacon,
  • salam torpedo,
  • muschi de porc,
  • sunca afumata de casa,
  • branza de vaci(aprox. 200 gr din fiecare),
  • 100 gr masline,
  • 1 ou,
  • 4 lg bulion,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingurita zahar,
  • 3lg lapte,
  • 2-3 fire patrunjel
  • margarina pt uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Aluatul: Facem intai maiaua, adica intr-un bol mare (de 3l) punem drojdia sfaramata cu 50 ml apa si 3 linguri faina, amestecam bine si lasam sa isi dubleze volumul. Apoi adaugam restul de apa si 2 linguri de ulei si faina amestecand pana devine un aluat elastic nu foarte tare. Ungem cu cealalta lingura de ulei pe deasupra si lasam sa creasca triplandu-si volumul.

In tava de la cuptor unsa cu margarina (rama pt. copt) se aseaza aluatul intins in prealabil (cu mana sau cu sucitorul uns) bine peste margini si dam 5 minute la cuprorul incalzit in prealabil(180-200 grade).

Intr-un bol amestecam bulionul cu sare (delicat), piper, zahar si laptele. Scoatem tava si ungem aluatul cu sosul facut,radem branza deasupra uniform, adaugam sunca afumata taiata bucatele, salamul, baconul, muschiul taiat fasiute, maslinele rondele si dam la cuptor pt 20 minute. Scoatem apoi din nou si adaugam oul batut cu patrunjelul si mai putem rade inca putin cascaval daca dorim si mai lasam inca 5 minute la cuptor si gata

TIPS-URI

1

Lasam aluatul intins cat mai gros nu prea subtire pt ca se usuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu coronita