Pizza

de reisnaor_2006 in Pizza, 30 Apr 2014 | 1954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 GR FAINA
  • 150 ML APA CALDUTA
  • JUMATE DE PLIC DE DROJDIE
  • 1 LINGURA DE ZAHAR
  • 1 LINGURITA DARE
  • ULEI
  • PENTRU UMPLUTURA:
  • MASLINE
  • ROSII CUBULETE
  • CIUPERCI
  • TON
  • CEAPA
  • CARNATI
  • CASCAVAL
  • SUNCA
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se framanta un aluat din faina,zahar,sare,ulei si drojdiuta dizolvata in apa calda pana devine elastic si se lasa sa creasca.


Dupa ce a crescut aluatul ,il impartim in bucati si intindem cate o foaie de aluat pe care o umplem dupa preferinte,eu am facut una cu rosii,ceapa,ton si masline si una cu sunca,carnati,rosii,masline si cascaval si le coacem la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

01.05.2014, 11:11

Chiar as servi niste pizza

farfuriavesela 1

01.05.2014, 13:36

bun bun

_Alina_ 1

01.05.2014, 16:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton (varianta mea)