Pizza cu emmentaler si sunca

de nadina73 in Pizza, 7 Dec 2010 | 5736 vizualizari

 

Nu exista saptamana fara pizza la noi,deci va poftesc la masa

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de pizza comert
  • pasta de tomate 4 linguri
  • oregano
  • sunca 100 g
  • cascaval emmentaler(ras) 200g
  • masline negre 10 buc
  • ceapa verde
  • 2 linguri zarzavat tocat (pus pt iarna)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu emmentaler si sunca:

Am fost lenesa, nu am pregatit blatul, ci l-am luat gata pregatit, din comert...rusine nu?


Se unge blatul cu pasta de tomate se pune oregano cascaval ras, sunca taiata cubulete, masline negre taiate, cascaval, ceapa verde si zarzavatul.


Se da la cuptor 12 minute la 170 grade.


Pofta buna, iar daca mai e si o bere neagra ,blonda cum o fi...nebunie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu emmentaler si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

lacrimioara 1

08.12.2010, 21:23

ce bine arata mi-ai facut pofta si maine fac si eu pizza

reisnaor_2006 1

25.03.2014, 16:11

si noi vrem

ryta 1

25.03.2014, 16:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie