Pizza la tigaie

de janet in Pizza, 12 Apr 2010 | 4276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • costita
  • salam
  • telemea de oi
  • sos picant
  • ciperci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie:

Pentru cei care sint in criza de timp,ceva simplu si usor de facut .Avem nevoie de un aluat de pizza ,eu l-am facut in casa,din faina ,ulei de masline,drojdie si apa.Apoi cu ce aveam prin frigider;un pic de costita ,un pic de salam, telemea de oi ,sos picant si ciuperci,culese de mine din padura de linga casa.

Am fiert ciupercile si le-am taiat marunt.La fel am procedat si cu costita si salamul.Am pus tigaiea la incins,am sucit o foaie pe care am pus-o in tigaie,am uns-o cu sos si deasupra am pus mezelurile si ciupercile si am presarat cu telemeaua rasa prin razatoare.Am acoperit cu un capac si in 10 min.pizza mea a fost gata.

Ce sa mai spun....delicios...eu sint fan pizza!As minca dimineata,la prinz si seara!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 18:16

super

janet 1

14.04.2010, 09:18

Sigur ca va invit si pe voi la o felie, dar nu mai mult ,sa-mi ajunga mie
Va multumesc!

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 17:28

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Aluat de pizza clasic