Blat de pizza din conopida si mozzarella (fara gluten, low carb)

de Catalina L in Pizza, 18 Oct 2020 | 689 vizualizari

 

Este numita 'cea mai sanatoasa pizza din lume' si am vazut reteta pe celebrul canal Youtube Dr Berg  
https://www.blogulluicatalina.com/2020/10/blat-de-pizza-din-conopida-2-variante.html
 

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • conopida mixata - 215 gr
  • mozzarella rasa - 200 gr
  • 2 oua
  • ierburi aromate de Provence
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de pizza din conopida si mozzarella (fara gluten, low carb):

Incalziti cuptorul la 220 °C.


Mixati treptat buchetele de conopida, pana obtineti o compozitie fina, ca boabele de orez, dar nu un piureu. Scoateti bucatelele ramase mari.


Folositi o branza mozzarella sub vid, nu conservata in lichid. Dati branza pe razatoare. Amestecati conopida mixata cu branza rasa, ierburile aromate si ouale. N-am pus sare, branza contine deja.


Cu mana apasati si-ntindeti compozitia obtinuta pe o placa acoperita cu hartie de copt. Dati la cuptor timp de 15 minute.


Scoateti si puneti deasupra garnitura dorita : sos de rosii, jambon speck, lamele de ardei, bucati mici de conopida si mozzarella.


Dati din nou la cuptor 10-15 minutes.


Excelenta, eu am adoptat-o ! Baiatul meu care nu mananca conopida de obicei a servit si a zis ca nu se simte gustul de conopida, este buna dar ii lipseste partea crocanta de la pizza clasica. Sera a reclamat si mancat partea care ramanea... Deci este o reteta care place tuturor !

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de pizza din conopida si mozzarella (fara gluten, low carb)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

20.10.2020, 20:03

RuxyRux 1

28.10.2020, 21:22

Am tot vazut retete insa niciodata nu am probat...arata tare bine!

oanapl 1

22.11.2020, 18:27

Interesantă rețeta. Am trecut-o la favorite. Să vedem când îi vine rândul.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paine din seminte low carb