Pizza cu sunca italieneasca si salami

de Angelina_Elena in Pizza, 15 Oct 2013 | 934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 1/2 cubulet drojdie
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa calduta

Topping:

  • sunca italieneasca
  • salami
  • ketchup dulce Univer
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca italieneasca si salami:

Aluat:


Intr-un bol punem drojdia sfarmata, zaharul, 2 lingurite faina si adaugam putina apa calduta, cat sa dizolvam totul.


Lasam 10 minute sa dospeasca.


Intr-un vas punem faina, sarea si drojdia dospita.


Adaugam treptat apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.


Adaugam apoi uleiul de masline si mai framantam 10 minute.


Presaram putina faina peste aluat si-l acoperim cu un prosop curat.


Lasam pana isi dubleaza volumul.


Pregatire:


Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.


Intindem aluatul intr-o foaie potrivita, apoi asezam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt.


Peste aluat punem ketchup, asezam feliute de sunca italieneasca si salami si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenste frumos.


Scoatem apoi tava din cuptor, punem mozzarella data pe razatoare si lasam sa se topeasca.


Se serveste calda.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca italieneasca si salami" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Lavinia 1

15.10.2013, 19:56

foarte buna

Rocsi 1

15.10.2013, 21:13

Buna

Lia_ 1

16.10.2013, 15:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza pe pat de cartofi prajiti cu mozzarella