Pizza cu sunca italieneasca si salami

de Angelina_Elena in Pizza, 15 Oct 2013 | 888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 1/2 cubulet drojdie
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa calduta

Topping:

  • sunca italieneasca
  • salami
  • ketchup dulce Univer
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca italieneasca si salami:

Aluat:

Intr-un bol punem drojdia sfarmata, zaharul, 2 lingurite faina si adaugam putina apa calduta, cat sa dizolvam totul.

Lasam 10 minute sa dospeasca.

Intr-un vas punem faina, sarea si drojdia dospita.

Adaugam treptat apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.

Adaugam apoi uleiul de masline si mai framantam 10 minute.

Presaram putina faina peste aluat si-l acoperim cu un prosop curat.

Lasam pana isi dubleaza volumul.

Pregatire:

Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.

Intindem aluatul intr-o foaie potrivita, apoi asezam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat punem ketchup, asezam feliute de sunca italieneasca si salami si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenste frumos.

Scoatem apoi tava din cuptor, punem mozzarella data pe razatoare si lasam sa se topeasca.

Se serveste calda.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca italieneasca si salami" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

Lavinia 1

15.10.2013, 19:56

foarte buna

Rocsi 1

15.10.2013, 21:13

Buna

Lia_ 1

16.10.2013, 15:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10850 puncte

Rux

Rux 9

10120 puncte

mirela0911

5400 puncte

Constelatialeu

4600 puncte

diaconta

4210 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciulama de pui cu mamaliga
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!