Pizza

de lucy2002 in Pizza, 28 Iun 2014 | 3253 vizualizari

 

Am avut comanda de pizza si inca ce comanda ... ,,Pizza cu parizer taranesc si cas " asa ca nu am avut incotro si m-am apucat de treaba . Nu am mai folosit pana acum cas la pizza dar vreau sa spun ca a iesit tare buna.

 

INGREDIENTE

BLAT

  • 800g faina
  • 50 g drojdie
  • 300ml lapte
  • sare
  • oregano
  • 4 linguri de ulei

INGREDIENTE

  • parizer taranesc 400g
  • cabanos 300g
  • cas de oaie 300g
  • ciuperci 600g
  • masline 100g
  • o ceapa
  • un ardei
  • ketchup
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un bol punem faina,drojdia cu o lingurita de zahar lasam sa creasca adaugam putin oregano, laptele caldut dupa care framantam un aluat nelipicios la urma adaugam uleiul framantam si lasam sa creasca, cat creste coca ne apucam si feliem ingredientele. Impartim aluatul in doua si intindem cu sucitorul cele doua foi pe care le punem in tavile tapetate cu hartie siliconata.

Ungem foile cu ketchup si punem parizerul ,cabanosul ,ciupercile ,maslinele , ardeiul , ceapa toate taiate feliute iar la urma adaugam casul dat pe razatoarea mica. Dam tavile la cuptorul preincalzit iar cand este gata servim cu ketchup.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sarmale