Pizza

de lucy2002 in Pizza, 28 Iun 2014 | 1262 vizualizari

 

Am avut comanda de pizza si inca ce comanda ... ,,Pizza cu parizer taranesc si cas " asa ca nu am avut incotro si m-am apucat de treaba . Nu am mai folosit pana acum cas la pizza dar vreau sa spun ca a iesit tare buna.

 

INGREDIENTE

BLAT

  • 800g faina
  • 50 g drojdie
  • 300ml lapte
  • sare
  • oregano
  • 4 linguri de ulei

INGREDIENTE

  • parizer taranesc 400g
  • cabanos 300g
  • cas de oaie 300g
  • ciuperci 600g
  • masline 100g
  • o ceapa
  • un ardei
  • ketchup
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intr-un bol punem faina,drojdia cu o lingurita de zahar lasam sa creasca adaugam putin oregano, laptele caldut dupa care framantam un aluat nelipicios la urma adaugam uleiul framantam si lasam sa creasca, cat creste coca ne apucam si feliem ingredientele. Impartim aluatul in doua si intindem cu sucitorul cele doua foi pe care le punem in tavile tapetate cu hartie siliconata.


Ungem foile cu ketchup si punem parizerul ,cabanosul ,ciupercile ,maslinele , ardeiul , ceapa toate taiate feliute iar la urma adaugam casul dat pe razatoarea mica. Dam tavile la cuptorul preincalzit iar cand este gata servim cu ketchup.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

lucy2002 1

29.06.2014, 10:12

Mirela

Rocsi 1

29.06.2014, 11:04

lucy2002 1

30.06.2014, 00:12

Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si ciuperci