Pizza

de Bucataras Dragos in Pizza, 12 Mai 2009 | 5691 vizualizari

 

Usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 pachet drojdie uscata
  • 2 oua
  • ciuperci
  • cascaval
  • sunca
  • ardei/gogosar
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se face un aluat de paine din 500 g de faina,1 pachet de drojdie uscata, 1 lingurita de sare si una de zahar, 1 varf de cutit de chimen macinat, 1 varf de cutit de coriandru macinat si 2 oua.

Se toarna apa calduta peste compozitie si se framanta aluatul si se pune la dospit 1/2 ora. Se framanta aluatul dupa ce a fost pus pe o planseta si apoi se intinde. Aluatul este pus intr-o tava de pizza unsa. Se adauga deasupra aluatului ciuperci, cascaval,sunca, gogosar. Apoi se lasa la cuptor si gata.Dupa ce se scoate din cuptor se adauga ketchup.Eu am facut mai multe pizza si asa ca am pus cateva in frigider pentru a doua zi si aluatul a fost mai pufos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Sabina 1

12.05.2009, 22:36

Mama mia, ce de bunatati aici. Ne-a pus la treaba serioasa Bucataras !!!
Daca e pizza, sunt si eu in preajma!

silvi0ara 1

16.02.2010, 12:49

Foarte apetisant.

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 17:35

buna pizza asta

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza " Quatro formaggi"