Pizza

de Bucataras Dragos in Pizza, 12 Mai 2009 | 2259 vizualizari

 

Usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 pachet drojdie uscata
  • 2 oua
  • ciuperci
  • cascaval
  • sunca
  • ardei/gogosar
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se face un aluat de paine din 500 g de faina,1 pachet de drojdie uscata, 1 lingurita de sare si una de zahar, 1 varf de cutit de chimen macinat, 1 varf de cutit de coriandru macinat si 2 oua.


Se toarna apa calduta peste compozitie si se framanta aluatul si se pune la dospit 1/2 ora. Se framanta aluatul dupa ce a fost pus pe o planseta si apoi se intinde. Aluatul este pus intr-o tava de pizza unsa. Se adauga deasupra aluatului ciuperci, cascaval,sunca, gogosar. Apoi se lasa la cuptor si gata.Dupa ce se scoate din cuptor se adauga ketchup.Eu am facut mai multe pizza si asa ca am pus cateva in frigider pentru a doua zi si aluatul a fost mai pufos.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Sabina 1

12.05.2009, 22:36

Mama mia, ce de bunatati aici. Ne-a pus la treaba serioasa Bucataras !!!
Daca e pizza, sunt si eu in preajma!

silvi0ara 1

16.02.2010, 12:49

Foarte apetisant.

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 17:35

buna pizza asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza mexicana