Pizza

de Bucataras Dragos in Pizza, 12 Mai 2009 | 2057 vizualizari

 

Usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 pachet drojdie uscata
  • 2 oua
  • ciuperci
  • cascaval
  • sunca
  • ardei/gogosar
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se face un aluat de paine din 500 g de faina,1 pachet de drojdie uscata, 1 lingurita de sare si una de zahar, 1 varf de cutit de chimen macinat, 1 varf de cutit de coriandru macinat si 2 oua.

Se toarna apa calduta peste compozitie si se framanta aluatul si se pune la dospit 1/2 ora. Se framanta aluatul dupa ce a fost pus pe o planseta si apoi se intinde. Aluatul este pus intr-o tava de pizza unsa. Se adauga deasupra aluatului ciuperci, cascaval,sunca, gogosar. Apoi se lasa la cuptor si gata.Dupa ce se scoate din cuptor se adauga ketchup.Eu am facut mai multe pizza si asa ca am pus cateva in frigider pentru a doua zi si aluatul a fost mai pufos.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1
Pizza-2

COMENTARII (3)

Sabina

Sabina 1

12.05.2009, 22:36

Mama mia, ce de bunatati aici. Ne-a pus la treaba serioasa Bucataras !!!
Daca e pizza, sunt si eu in preajma!

silvi0ara

silvi0ara 1

16.02.2010, 12:49

Foarte apetisant.

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

23.07.2013, 17:35

buna pizza asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!