Pizza din omleta

de kukibella in Pizza, 14 Sep 2012 | 1674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4 felii de paine
  • rozmarin
  • 5 dovlecei
  • 2 roşii
  • 1 catel usturoi
  • 4-5 frunze de busuioc proaspat
  • 150 gr branza telemea
  • 150 gr.caşcaval afumat
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza din omleta:

dovleceii se taie pe lungime şi se coc pe gratar 6-7 min.;


roşiile se taie felii subtiri


ıntr-o tava ın care am pus hartie de copt punem painea taiata bucati,stropita cu ulei de masline şi frunzulitele de rozmarim;tava o dam la cuptorul preıncalzit la 200 de grade ptr aprox. 8-9 min.


separat batem ouale cu putina sare şi piper negru.


adaugam painea şi 3-4 frunze de busuioc verde tocat(eu le rup cu mana)


ungem o forma cu ulei de masline punem compozitia de ou cu paine;


deasupra presaram caşcavalul şi branza;


peste aceasta compozitie aşezam dovleceii,iar deasupra roşiile;


punem piper negru şi sare


se da la cuptoruL preıncalzit ptr.aprox.25-30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

aalliinnaa07 1

15.09.2012, 16:23

gustoasa

kukibella 1

15.09.2012, 16:42

multumesc ptr. aprecieri

adry88 1

16.09.2012, 14:47

yammi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Pizza a la Ala