Pizza

de ana in Pizza, 26 Iun 2010 | 3618 vizualizari

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

26.06.2010, 20:55

tot dupa reteta asta fac si eu, doar ca am cantitati mai mici, la fel am zis si eu ca blatul e ca la pizzerie, ca la pizza marina ( acolo imi place mult de tot cum fac pizza si lipiile sunt super bune) cu reteta asta ne apropiem si noi de ei

ana 1

26.06.2010, 21:00

Da ,asa e ,dar sincer nu imi venea s-o congelez ,uite ca a meritat!

Laly 1

26.06.2010, 21:22

Ana vreau si eu o felie.Uite am si cu ce papa

eclerash 1

26.06.2010, 21:24

sunt pregatita.astept cel putin 2 felii

mena29 1

26.06.2010, 21:45

Ana vreau si eu

ana 1

26.06.2010, 21:52

Cu mare drag fetelor

Rocsi 1

26.06.2010, 21:57

sper k au mai lasat fetele astea ceva...k am venit si eu din urma

ana 1

26.06.2010, 21:59

Rocsi pentru tine am pastrat special

nadina73 1

26.06.2010, 23:14

aici am reusit sa pun 5 ca erau 4 si de aici a furat cineva o furca rusinica celui care e furat ,ca pizza ta e super buna si eu vreau

ana 1

27.06.2010, 07:47

Nadina vrea vineva sa-i refaca vre-un set ceva .Multumesc frumosNumai o frustrata poate face asta ,fara sa-si motiveze fapta!

Rocsi 1

27.06.2010, 11:15

multumesc ana draga...pai sa stii ca sunt hoti pe aici de furculite dar lasa noi sa fin sanatoase sa putem gati in continuare

ana 1

27.06.2010, 11:24

Eu gatesc pentru familie si precierile lor conteaza cel mai mult pentru mine! Cat despre hotii de furculite, poate sunt frustrati... nu cred ca un Jamie Oliver ne-ar analiza noua retetele, sunt doar amatori sau poate nici nu stiu sa gateasca.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza salami